No to zostałem zdemaskowany
Przyznaje ze to ja w dwóch osobach. Chciałem sie ujawnić z projektem dopiero wtedy jak bedzie gotowy (-ten wirtualny). Ale jak widać internet jest mały. Zreszta
Marek też robił swoja maszynkę, więc to była kwestia czasu.Teraz nie pozostaje mi nic innego ja całość przerzucić na nasze forum. Ale jak widzicie staram się propagować nasze forum na innych forach i uświadamiam swoich kolegów o potedze
Rhino.
Budowa własnej maszyny CNC chodziła mi juz po głowie od jakiegoś czasu, toroche za pośrednictwem
Marka, kolegi z naszego forum i mojego kolegi z miasta -on też buduje swojego potwora. Maszyny maja olbrzymie możliwości.
Rendery frezarki robione sa na ustawieniach fabrycznych
V-ray'a. Nie przykładalem sie za bardzo widoczny jest duży "
Noise Treshold".
Hala 9000 poznaliśmy z tego, że jego prace publikowane na forum nigdy nie miały nic wspólnego z techniką a tu naraz wyskakuje z silniczkiem krokowym.
Tu się nie zgodzę, a nakrętki i śruby
OdyniecNo tak, te drugie to fotki
Pieknie! Podaj czas renderingu dla np pierwszego rendera.
Nie zapisałem, render robiłem bez stopki. Jeszcze dziś zrobie nowy, to napisze
BERP -
Dziękuję za uznanie
Dobra model i solidny redner, możny by to i owo usprawnić ale widzę, że render to tylko cząstka całego projektu więc nie ma takiej potrzeby
Tak
Satrab, tam jest mnóstwo do poprawiania i jest tak jak piszesz - to cześć projektu, ale aby skończyć go na odpowiednim poziomie musze dokupić pamięć, bo
Rhino się sypie i to przy standardowej siatce renderu. I tu by się przydała lepsza umiejętność modelowania na
NURBS'ach.