Spróbuj także wersji rozwojowej SR3, podobno czasami niezrozumiałe błędy, szczególnie pod Vistą - przestają denerwować. Ja ogólnie mam coraz mniej cierpliwości do Visty - coraz poważnie myślę o downgrade XP Pro. U mnie jazdy bez trzymanki są, gdy mam zainstalowanych sporo rozszerzeń, czasami niektóre odmawiają pracy, nie zapisują swoich ustawień, itp. Wszystko związane z prawami dostępu do plików, tym dziwnym systemem "ochrony" nawet na koncie admina. Można to oczywiście wyłączyć, ale wtedy Vista okazuje się dziurawa i podatna na ataki gorzej, niż Windows 2000. Po prostu porażka. Coraz mniej lubię Vistę, a naprawdę chciałem się z nią zaprzyjaźnić.
Sporo także już słyszałem na temat, że Geforce 8600GT pod Vistą w Rhino dostaje "choroby" i zachowuje się dziwnie i nieobliczalnie, ale co ciekawe, nie zawsze, zależy od producenta karty i wersji karty. Czasami wydajność mu spada, jakby był Geforcem 2. McNeel już o tym wie, najprawdopodobniej, to wina jednak sterowników, a nie Rhino.
Sprawa jest rozwojowa.
PS. Dzięki za screeny - używam wersji angielskiej i nagle taki szook, nic nie rozumiem, choć teoretycznie po polsku. Brawo tłumacze Rhino 4!
eksponować rzutnie? pozycja odpowiedzi? heheheheehe