Tak jak widać, jeszcze nie jestem taki dobry w ustawianiu opcji. Wykonalem naprawde dużo prób i wyszło jak wyszło, po prostu zmeczyłem się tą wizualizacja tzn odpuscilem sobie.
Satrab, materiał na woreczek foliowy powstawał bardzo długo. Mineło kilka godzin zanim uzyskałem zadowalający efekt - ciesze się że to doceniasz bo jeszcze mi daleko do poziomu jaki Ty reprezentujesz
.
Moge stwierdzić ze, materiały nie zawsze zachowują się tak samo, wszystko zależy od sceny i jej oswietlenia, sztuka w tym aby umieć to wszystko pogodzić.
Tez się zgodze z Toba
Odyniec, wyszło trochę jak papier ścierny
Marek - strasznie załuje ze nie wziąłem udziału w tej bitwie, po prostu brak czasu. Był taki okres ze byłem zawalony robotą, tak to jest jak sie robi kilka rzeczy na raz i ma sie terminy na umowach. Oczywiście, śledzilem Wasze zmagania i naprawdę, stwierdzam ze prace są na bardzo wysokim poziomie - pewnie bym był bez szans
Dołączam fotke lożyska, faktycznie Marek masz rację, trzeba to poprawić.
Otwory w obudowach są po to by zablokowac łozyska tymi kokami gwintowanymi, które znajduja się w folii. Troche to nieczytelne bo otwory sa nie przegwintowane - przeparszam nie chciało mi się
Hal