Jakiś czas temu odwiedzając fora modelarskie natknąłem się na wątek o banerze dla kartonworka – że przydało by się go zmienić. Postanowiłem wykorzystać nabytą wiedzę z podglądanych postów różnej maści for modelarskich, które ujawniały po trochu sekrety działania programu Rhino i "mojgo ulubionego forum" Rhino 3D.
Mam zamiar opracować baner w technologii 3D dla powyższego forum – mam nadzieje że się spodoba i zostanie użyty. A jak się nie spodoba, to i tak sporo się nauczyłem przy jego produkcji
Baner jest jeszcze nie skończony brakuje mu sporo szczegółów. Dodam jeszcze jakiś młotek , linki podtrzymujące wypraskę z plastiku itp.
Z drugiej strony nie chciałbym aby mój post został odebrany jako krypto reklama, czy coś w tym rodzaju – (forum jest nie komercyjne). Po prostu postanowiłem zrobić taki baner i jednocześnie podsumować moje umiejętności modelowania itp.
A jak Odyniec uzna że to wbrew zasadom tego forum, to proszę o usunięcie tego postu – nie obrażę się
.
Jeśli macie jakieś pytania, co i jak zostało wykonane, to bardzo proszę - chętnie odpowiem na każde pytanie.
pozdrawiam