Łukasz:
1. Ja poprosiłem samego siebie o przeniesienie tego wątku. Jeśli chcesz pokazać skończony model, który nie jest wykonany w Rhino - jest w sieci wiele innych forum dotyczących aplikacji, w której pracujesz, tzn. 3dsmax, akurat to nie jest to miejsce.
2. Pisałem w swoim imieniu, ponieważ na dzień dzisiejszy to ja decyduję o strukturze tego forum. Natomiast nie neguję przecież faktu, że pragniesz się tym modelem podzielić z innymi i chwała Ci za to, dlatego wątku nie usunąłem przecież, a przeniosłem tam, gdzie jego miejsce na tym akurat forum (ze względu na wersję OBJ) - czyli do działu darmowe modele. Format 3dsmax mnie nie interesuje, dopóki Rhino nie ma możliwości jego przeczytania. Jeszcze raz podkreślam to forum o programie Rhinoceros i wszystkim tym, co się z nim łączy. Format 3dsmax do takich rzeczy nie należy.
3. Masz rację, kolejna rzecz, która wydawała mi się oczywista na forum wyłącznie o jednym programie. Rzeczywiście, dopiszę to do regulaminu.
4,5. Nikt Cię nie zmusza do obecności na tym forum. Pozwolisz, że o moich zachowaniach będę decydować sam, natomiast masz pełne prawo interpretować je tak, jak tylko uważasz za stosowne.
Zachęcam Cię raczej do powrotu do Rhino i wymodelowania kolejnego samochodu w tym programie.