marek - wszystko co napisałeś to prawda....ale..(w sensie uzupełnienia Twojej wypowiedzi)
jest oprócz RhinoCAM, konkurencyjny produkt, ze Szwecji - właśnie madCam. Tejn moduł mojego serdecznego kumpla, nie robi problemów a już najmniej jego autor - za darmo pisze postprocesor do każdej maszyny, pod warunkiem, że używasz madCAMa (:-)
Cieszę się, że choć tak w dziwnym miejscu, to rozwija się gaduła n temat zastosowań Rhino, aż normalnie chce mi się założyć nowy wątek i przenieść część wypowiedzi Szanownych Kolegów , bo może ktoś tu nie trafi,,,,a warto...
marek - do dziś wylewam wiadro łez, że te najciekawsze sfery zastosowań Rhino są na naszym forum puste - ale na wszystko przyjdzie czas, tak myślę...
RhinoART - to raczej wnuczek technologii CAM - to po prostu wirtualna glina dla rzeźbiarzy...., i nie mówię tego, że to słabe, wręcz odwrotnie - trudno spotkać
podobny moduł do innego programu...są, ale z pewnością gorsze hehehehehe
marku - mam też prośbę - załóż wątek i poinformuj ludzi o FreeMill, dlaczego wszystkie nowe ścieżki ja mam przecierać (:-) I w końcu TAM nie będzie pusto, zmienłem opis działu, wiec free CAm już tam tez pasuje (:-)