Witam serdecznie
Milo mi zagoscic w tak 'fachowym' gronie. W dobie wszechobecnej komputeryzacji i swobodnego dostepu do internetu spotyka sie coraz mniej grup (for) na ktorych mozna otrzymac fachowa i wyczerpujaca odpowiedz na wiele pytan. 'Zabawe' z Rhino rozpoczalem dopiero kilkanascie dni temu tak wiec jestem na etapie wczesno-przedszkolnym, jednak 90% tego czego sie nauczylem "podkradlem" z Waszych stron. Mam nadzieje, ze zagoszcze u Was nieco dluzej i za jakis czas bede mogl pochwalic sie rownie znakomitymi pracami jak Wasze.
Wracajac jednak do tematu postu - czy jest szansa aby administracja forum umozliwilaby wyszukiwanie bez rejestracji i logowania. Przyznam, ze bylo mi bardzo "niewygodnie" przeszukiwac dziesiatki stron w poszukiwaniu konkretnego tematu. Do Rhino mam dostep w zasadzie w pracy ... tam szukalem czegos na forum - po powrocie do domu 'kicha' ... gdzies to bylo, ale gdzie?
Forum sie rozrasta, ludzi i tematow przybywa. Za jakis czas wyszukiwanie dla ludzi "z zewnatrz" bedzie bardzo trudne.