Ankieta
Pytanie: Czy chcesz, aby w opisie użytkownika pojawiła się informacja o gg i tlenie?
tak - 4 (57.1%)
nie - 0 (0%)
dla mnie to nie ma znaczenia - 3 (42.9%)
Głosów w sumie: 7

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jak może zauważyliście - zostały uruchomione nowe opcje  (Przeczytany 733 razy)
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« : Lipiec 05, 2007, 04:08:40 »

Mamy możliwość pod avatarem śledzenia, czy ktoś jest w danej chwili online. Użytkownik ma prawo ukryć ten fakt, ale liczę, że to raczej ułatwienie, niż jakakieś starszne ograniczenie wolności - w każdym razie macie wybór.

Uruchomiłem system reputacji na forum, punkty akceptacji lub jej braku za poszczególne działania na forum. Ja niestety od razu na twarz dostałem -1   SmutnyPłacz Płacz, ale jakoś powoli się wyrównuje. Moim zdaniem to pożyteczne narzędzie. Jeśli nie będzie przegięć - może nawet każdy zwykły użytkownik będzie mógł reputować innych.

Co do numerów GG i tlena, można to zrobić... ale to jednak nawet wśród użytkowników dosyć poufne dane. Zobaczę jak wyjdzie ankieta. Zachęcam do oddania swojego głosu.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 05, 2007, 04:13:46 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
kruk
Hero Member

Reputacja na forum: +113/-0

« Odpowiedz #1 : Lipiec 05, 2007, 06:08:03 »

Co do numerów GG i tlena, można to zrobić... ale to jednak nawet wśród użytkowników dosyć poufne dane. Zobaczę jak wyjdzie ankieta. Zachęcam do oddania swojego głosu.
jak dla mnie sprawa jest prosta - jeśli ktoś ma taką chęć to w profilu umieści info o komunikatorze, a jeśli lubi poufność to tych danych nie umieści.

podejmę się zleceń....
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.085 sekund z 20 zapytaniami.