Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Modelowanie 3d i rysunki  (Przeczytany 1888 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
skalanya
Full Member

Reputacja na forum: +14/-0

« : Marzec 05, 2009, 10:42:46 »

cześć wam wszystkim wrzuce tutaj moją stronke Uśmiech dopiero się zaczęła robic i nie jest idealna Uśmiech   "www.skalanyandrzej.za.pl"  moze jakis pracodawca na nią trafi:)
skalanya
Full Member

« Odpowiedz #1 : Marzec 26, 2009, 01:49:13 »

dodajcie jakaś konstruktywną krytykę odnośnie stronki - jak to u was chodzi na kompach itd...sam to robiłem na flash-u wiec pewnie popełniłem stertę błędów o których nawet nie mam pojęcia pozdrawiam wszystkich Rhinofanów :)hihi
Hal9000
Hero Member

Reputacja na forum: +154/-0

« Odpowiedz #2 : Marzec 26, 2009, 10:59:07 »

Skoro chcesz  Duży uśmiech
Z mojego punktu widzenia, to Twoja stronka jest za ciemna i wydaje mi się ze informacje "o Mnie" powinny być podane nie w trzeciej osobie ,a w pierwszej.
Wygląda to tak, jakby Ciebie ktoś sprzedawał ,a nie ty sam. Ogólnie mało się dzieje. Warto dorzucić jakiś opisy rysunków np. kiedy zostały narysowane, jaka techniką i co przedstawiają. To samo tyczy się projektów - na czyje zlecenie, kiedy, czy zostały zrealizowane itp. Za mało tekstu przez co nie dajesz się poznać.
Najbardziej podobają mi sie Twoje projekty (hotel i basen) sa przejrzyste i graficznie dopracowane - może warto tak zrobić w portfolio  Chichot
Możesz też zerknąć na inne portfolia i wyciągnać z nich, to z czym się identyfikujesz i przedstawic po swojemu.
No i to chyba tyle, taka jest moja ocena - masz prawo się z tym nie zgadzać Chichot
Ciekawe co powiedza inni  Mrugnięcie

Hal

Moja konfiguracja : Rhino 4.0 PL - Core 2 Quad, Nvidia 8600 GTS, Ram 4 Gb 1066 MHz, IIYAMA LCD 24".
Mój kanał: http://www.youtube.com/user/NiewidzialnaReka?feature=mhum
dolares
Newbie
*

Reputacja na forum: +4/-0

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 21, 2009, 02:21:27 »

Witaj Andrzej  Chichot
Podzielam zdanie halla,od siebie dodam,ze po wyswietleniu stronki troche sie zagubilem,myslalem,ze to jakas reklama
Pozdrawiam.
skalanya
Full Member

« Odpowiedz #4 : Maj 17, 2009, 12:33:26 »

Uśmiech wasze uwagi się przydadzą w najbliższej przyszłości Uśmiech pozdrawiam
adamnie
Newbie
*

Reputacja na forum: +6/-0

« Odpowiedz #5 : Maj 19, 2009, 10:22:26 »

jak na moje oko:
- popraw przyciski "O mnie" i "animacje"  bo chyba napis Ci się przestawił troszkę w lewo w klatce "on" jeśli to flash-owe buttony,
- na trzech tłach tym przy wstępie i w dziale "kontakt" u mnie się wyświetlają takie dziwne kreski przecinające się w poziomie i w pionie szczególnie widoczne w okolicach oświetlenia przy sufitowego może to tylko u mnie albo optymalizowałeś grafikę używając Flasha a to nie najlepsze wyjście

poza tym stronka fajna , wczytuje się dość szybko
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.044 sekund z 20 zapytaniami.