Piotr
Administrator
Newbie

Reputacja na forum: +10/-0
|
 |
« : StyczeĹ 25, 2009, 06:44:23 » |
|
Zapraszamy na prezentację oprogramowania Rhinoceros 4 we Wrocławiu Serdecznie zapraszamy Państwa na otwartą prezentację oprogramowania Rhinoceros 4 firmy McNeel. Pokaz ma na celu zapoznanie uczestników z filozofią stosowania rozwiązań programowych bazujących na aplikacji Rhino 3D w różnych zastosowaniach oraz zapoznanie słuchaczy z funkcjonalnością systemu CAD/CAM/CAE, jaki stanowi pakiet Rhinoceros 4. W programie spotkania znajdzie się między innymi: - ogólny zarys metodologii projektowania za pomocą krzywych NURBS - prezentacja środowiska pracy programu Rhinoceros 4, interfejsu użytkownika oraz sposobów komunikacji użytkownika z aplikacją i innymi systemami sprzętowymi i peryferyjnymi - opis najbardziej kluczowych nowości, które pojawiły się w najnowszej odsłonie programu - przybliżenie najważniejszych rozszerzeń Rhino - przykłady zastosowań i wdrożeń programu w różnych dziedzinach przemysłu - prezentacja najnowszej generacji silników renderujących i modyfikujących bryłowo (hyperShot, SpaceClaim) pod Rhino - prezentacja pracy w Rhino za pomocą manipulatorów 3-D firmy 3Dconnexion Spotkanie poprowadzi mgr inż. Karol Burzyński, ART (Authorized Rhino Trainer) (Oficjalny instruktor aplikacji Rhinoceros w Polsce). Prezentacja odbędzie się 19 Lutego 2009 (czwartek) o godz. 10 we Wrocławiu. Zgłoszenia przyjmujemy poprzez e-mail pod adresem: info@rhino3d.pl lub telefonicznie (91)4201090. Uczestnictwo jest bezpłatne, jednak prosimy o możliwie wczesną rezerwację miejsc, ze względu na ich ograniczoną liczbę.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: StyczeĹ 25, 2009, 06:50:06 wysłane przez piotr »
|
|
|
|
|
|
WIKTOR
Sr. Member

Reputacja na forum: +54/-0
"OVER THE TOP"
|
 |
« Odpowiedz #1 : StyczeĹ 26, 2009, 09:01:50 » |
|
hmm kuszace. Trzeba sie jakos specjalnie zapisywac??
|
|
|
|
|
|
..:: 3D CREATIVE ::.. 3dcreative.cba.pl
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1
ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)
|
 |
« Odpowiedz #2 : StyczeĹ 26, 2009, 10:24:20 » |
|
myślę, że wystarczy normalnie się zapisać 
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
WIKTOR
Sr. Member

"OVER THE TOP"
|
 |
« Odpowiedz #3 : StyczeĹ 28, 2009, 01:55:32 » |
|
To ja sie chce normalnie wstepnie zapisac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #4 : StyczeĹ 28, 2009, 05:13:40 » |
|
to pisz normalnie na maila podanego wyżej 
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
Krzychu74
Sr. Member

Reputacja na forum: +88/-0
NAR = Niedzielny Amator Rhino
|
 |
« Odpowiedz #5 : StyczeĹ 28, 2009, 11:12:02 » |
|
Witam! No nareszcie we Wrocku!  Poukładam sobie tylko terminy i się melduję.  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
WIP: Hawker Tempest Mk II, Kyushu Q1W1 Tokai (Lorna), Kawanishi H8K2 Emily Sie zrobi:... Sie zrobiło: Kokusai Ta-Go, Vickers 151 Jockey, V-1, Little Boy, Druine D.31 Turbulent, Russo-Balt, Praha PB-3, Fokker V.1, JB-2 "Loon", Nielsen & Winther Type Aa, PZL-12, Yokosho I-go www.mikromodele.cba.
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #6 : StyczeĹ 28, 2009, 11:58:26 » |
|
faajnie, Krzychu, to się spotkamy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wottek
Newbie
Reputacja na forum: +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 19, 2009, 05:42:56 » |
|
Dzięĸuję za ciekawą prezentację:) Przepraszam, że nie mogłem zostać do końca, ale nastąpił czas powrotu do pracy:( Czekam na szkolenia z projektowania modeli kartonowych;)
Pozdrawiam:) Wojtek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 20, 2009, 08:01:03 » |
|
miło było się spotkać, i ja serdecznie dziękuję za możliwość spotkania, z pewnością do zobaczenia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WIKTOR
Sr. Member

"OVER THE TOP"
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 27, 2009, 10:23:54 » |
|
A ja wyjechalem (okolice Szczyrku) w poranna sniezyce. Do Bielska-Bialej dojechalem na 9.00 dopiero bo byl oczywiscie korek (duuuzo sniegu)... z Bielska jechalem dalej po czym w Czechowicech kolejny korek i tak to byla 10.00. Dalej bylo gorzej i tak bym nie zdazyl do Wrocka... eh jaki ja zly bylem  Mialem tak blisko... Nie zdazylbym. No nic moze natepnym razem. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skalanya
|
 |
« Odpowiedz #10 : KwiecieĹ 08, 2009, 10:11:04 » |
|
no i przegapiłem  ale lipa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HAV
Sr. Member

Reputacja na forum: +67/-0
LAST CAT STANDING
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 09, 2009, 10:19:35 » |
|
Halo, halo Mietku, jak mnie słychać?  pozwolicie, że podepnę się pod wątek, nie... ... no wiedziałem, że pozwolicie  nie pamiętam już, w którym to temacie się pytałem (skleroza, a jakże  ), ale coś temat przycichł a ja nadal nic konkretnego nie wiem; toteż zapytam - czy Łódź jest nadal na liście i kiedy ewentualnie można się czegoś spodziewać? nie pytam o konkretne daty, bo wiadomo - wiele rzeczy może się zmienić, ale jakiś zgrubnym przybliżeniem nie pogardzę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
botak
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 09, 2009, 10:32:59 » |
|
no i do Katowic nikt ostatnio nie zaglądał 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardo
Newbie
Reputacja na forum: +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #13 : WrzesieĹ 24, 2010, 09:09:58 » |
|
Witam Jest może jakaś szansa na spotkanie w Łodzi pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #14 : WrzesieĹ 24, 2010, 11:19:51 » |
|
Tak, w tym sezonie z tego co wiem, 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|