Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pierścionek zaręczynowy...  (Przeczytany 1450 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
adamnie
Newbie
*

Reputacja na forum: +6/-0

« : PaĹşdziernik 26, 2008, 12:32:27 »

Czy ktoś podjął by się wykonania jednorazowego projektu pierścionka i ile kosztowała by taka usługa?
Pierścionek wykonany z białego złota, w połączeniu ze złotem żółtym z tym ze element złota żółtego był by to kwiat słonecznika a dokładniej jego płatki gdzie w miejscu "nasion" tego słonecznika chciałbym umieścić diament bądź diamenty, i dodatkowo jakaś delikatna łodyga i kilka listków oplatających bądź wchodzących na obręcz już ze złota białego.

Mam nadzieję że wyraziłem się dość jasno, co do praw autorskich to odstępuję od nich na rzecz wykonawcy projektu, czyli wysyłam do Jubilera projekt wyraźnie zaznaczając iż prawa autorskie należą do wykonawcy projektu.

Przepraszam za zbyt niefachowe słownictwo.

czekam na propozycje
botak
Hero Member

Reputacja na forum: +157/-0

dreamer, troublemaker

« Odpowiedz #1 : PaĹşdziernik 27, 2008, 07:45:14 »

Witam
Chętniw wykonam dla Ciebie taki projekt, powiedz tylko ile chciałbyś zapłacic za taki projekt? Inaczej mowiac jaki masz budzet?

www.botak.pl - portfolio
kruk
Hero Member

Reputacja na forum: +113/-0

« Odpowiedz #2 : PaĹşdziernik 27, 2008, 09:50:24 »

poważna sprawa. jeśli wyjdzie to pochwalicie sie wynikiem? jestem naprawdę ciekaw jak sie będzie prezentować takie cacko Mrugnięcie

podejmę się zleceń....
adamnie
Newbie
*

Reputacja na forum: +6/-0

« Odpowiedz #3 : PaĹşdziernik 27, 2008, 11:17:29 »

budżet... za wykonanie projektu czy całego pierścionka, na cały pierścionek chcę przeznaczyć około 2K orzełków, i chciałbym umieścić tam jakiegoś 14-16 karatowego Diamencika, zdecydowałem się jednak na jeden kamień.
cena jaką mogę zaoferować wiąże się z tym jak wyceni mi zlecenie rzemieślnik więc... - zaproponuj cenę będziemy się licytować Mrugnięcie
botak
Hero Member

Reputacja na forum: +157/-0

dreamer, troublemaker

« Odpowiedz #4 : PaĹşdziernik 28, 2008, 09:45:39 »

Ok, to przejde na prv Mrugnięcie

www.botak.pl - portfolio
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.057 sekund z 19 zapytaniami.