|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #15 : WrzesieĹ 24, 2008, 12:10:28 » |
|
 Panowie od v-ray'a pod Rhino, być może Damien Alomar i Joe Bacigalupa, ale to tak zgaduje.  Dwaj panowie to pewnie założyciele NextLimit, czyli Maxwell & RealFlow
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: WrzesieĹ 24, 2008, 12:16:01 wysłane przez satrab »
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1
ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)
|
 |
« Odpowiedz #16 : WrzesieĹ 24, 2008, 07:53:13 » |
|
doskonale satrab !!!!!!!!! W przypadku Maxwella - nie są to jednak założyciele, a Phil i Jenny - marketing i sprzedaż i Mihai - programista, tester
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: WrzesieĹ 24, 2008, 10:21:10 wysłane przez Odyniec »
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #17 : WrzesieĹ 24, 2008, 10:41:10 » |
|
ok  zgadywałem. Krążą gdzieś po sieci zdjęcia, które pomogły by mi lepiej zgadnąć, ale nie chciało mi się szukać A Davida Ruttena jakoś nie mogę poznać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #18 : WrzesieĹ 24, 2008, 11:21:27 » |
|
ha, ja też długo nie mogłem - to ten młody szczawik na pierwszym zdjęciu po prawej. Taki młody, a już Grasshoppera i Monkey popełnił - dwa najważniejsze pluginy do Rhino4.
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #19 : WrzesieĹ 26, 2008, 12:03:11 » |
|
A tak z ciekawości, był tam ktoś od Fryrender'a?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #20 : WrzesieĹ 26, 2008, 07:46:40 » |
|
nie, nie było
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #21 : WrzesieĹ 26, 2008, 09:39:03 » |
|
Tak myślałem, pewnie by się pobili z ludźmi z NextLimit  gdyby tam byli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #22 : WrzesieĹ 26, 2008, 09:55:14 » |
|
to możliwe i to bardzo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alvaro
Newbie
Reputacja na forum: +0/-1
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopad 22, 2008, 08:57:33 » |
|
Ale fajne koszulki z logiem Rhinoceros można gdzieś taką kupić albo jakoś na nią zasłuzyć  sorki za zmiane tematu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|