|
kruk
|
 |
« : WrzesieĹ 07, 2008, 06:45:47 » |
|
ja tak nieśmiało chciałem zapytać czy może czeka nas jakaś nowa Rywalizacja w nowym kierunku? nudno w tym dziale, a w końcu możnaby sie sprawdzić i czegoś wzajemnie od siebie nauczyć  pozdrawiam i zostawiam do rozważenia dla odpowiednich osób trzymających tu władzę 
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
|
botak
|
 |
« Odpowiedz #1 : WrzesieĹ 09, 2008, 12:37:59 » |
|
Hej! A może ktoś wymyśli jakiś prosty temat na rywalizacje... i zrobimy sobie taka wewnetrzna biwe!  Ja sie zglaszam od razu na ochotnika jak by cos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1
ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)
|
 |
« Odpowiedz #2 : WrzesieĹ 09, 2008, 03:23:32 » |
|
nie widzę żadnych przeszkód, a oficjalna bitwa będzie na początku października
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #3 : WrzesieĹ 09, 2008, 03:47:51 » |
|
lubimy oficjalne wypowiedzi, oficjalnych oficjeli 
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
|
botak
|
 |
« Odpowiedz #4 : WrzesieĹ 10, 2008, 10:28:41 » |
|
to co - kto podrzuci jakis temat?  edit: jak nie ma chetnych, to może ja coś podrzucę Temat "ROWER" każda warjacja tematu dozwolona pod warunkiem, że widac cala "maszyne" termin - do konca wrzesnia. Ktos sie podejmuje?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: WrzesieĹ 10, 2008, 11:03:56 wysłane przez botak »
|
|
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #5 : WrzesieĹ 10, 2008, 02:53:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
HAV
Sr. Member

Reputacja na forum: +67/-0
LAST CAT STANDING
|
 |
« Odpowiedz #6 : WrzesieĹ 10, 2008, 03:45:53 » |
|
A żeś termin wyżyłował  Gdyby nie brak czasu na dodatkowe modelowanie, to kto wie, może też bym coś machnął, a tak przysiądę na trybunach i pokibicuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
botak
|
 |
« Odpowiedz #7 : WrzesieĹ 10, 2008, 04:25:04 » |
|
super - w koncu cos porobie niekomercyjnego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #8 : WrzesieĹ 10, 2008, 06:00:16 » |
|
myślę, że jak sie włączysz szybko to pewnie troche ten termin sie wydłuży 
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #9 : WrzesieĹ 10, 2008, 06:25:03 » |
|
moim zdaniem - do końca września to termin bez realności zupełnie, nie chodzi o to,nawet że ciężko znaleźć wolny czas na modelowanie, ale po prostu będzie to mało atrakcyjne dla czytelników forum, bo ludzie zamiast wrzucać dużo obrazków z budowy i opisów, będą próbować zdążyć i minimalizować wpisy. Ja proponuje do końca padź, a później od razu startujemy następną oficjalną bitwę. Mogę uruchomić oficjalny wątek, a może nawet i jakąś naprawdę symboliczną nagrodę znaleźć, ale poprosze o mniej więcej opis bitwy, cele, założenia, itp w formie kilku zdań, np na priva, a jeśli nie - to sami załóżcie wątek a ja go podepnę wyżej.
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
|
Hal9000
|
 |
« Odpowiedz #10 : WrzesieĹ 10, 2008, 08:11:46 » |
|
no to ja tez sie pisze na ten rower 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #11 : WrzesieĹ 10, 2008, 08:34:29 » |
|
no ale to nie jest decyzja , to propozycja i to nie do mnie - szefem projektu (z tego co widać) jest botak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #12 : WrzesieĹ 11, 2008, 07:41:01 » |
|
Czyli ilu wstępnie chętnych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
botak
|
 |
« Odpowiedz #13 : WrzesieĹ 11, 2008, 10:46:10 » |
|
Ja nie widze zadnego problemu aby termin wydluzyc - im wiecej ludzi tym ciekawiej, wiec zmienmy ten termin na koniec pazdziernika
edit: A jak bedzie miejsce gdzie można wrzucic dotychczasowa prace, to bylo by fajnie, wieczorem powinienem cos juz miec
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: WrzesieĹ 11, 2008, 10:48:22 wysłane przez botak »
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #14 : WrzesieĹ 11, 2008, 11:41:16 » |
|
botak - załóż po prostu oddzielny wątek w tym dziale - a miejsce na wrzucanie jest - możesz obrazki, modele wrzucać praktycznie bez ograniczeń - wciśnij opcje dodatkowe w lewym dolnym rogu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|