Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1
ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)
|
 |
« : Czerwiec 30, 2007, 07:06:42 » |
|
Zachęcam do udziału w kolejnej ankiecie związanej z rozwojem naszego forum, pozdrawiam, Admin
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2007, 04:14:20 wysłane przez Odyniec »
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
Krzychu74
Sr. Member

Reputacja na forum: +88/-0
NAR = Niedzielny Amator Rhino
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 30, 2007, 07:57:14 » |
|
Witam! Przyznam się, że nie brałem w czymś takim udziału (to chyba odpowiednik na forach modelarskich "Projektu grupowego"? (czyli wszyscy robią albo jednen tym pojazdu, samolotu lub statku, albo z jednego okresu). W samym projektowaniu mogę spróbować, ale w grafice to odpadam w przedbiegach.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
WIP: Hawker Tempest Mk II, Kyushu Q1W1 Tokai (Lorna), Kawanishi H8K2 Emily Sie zrobi:... Sie zrobiło: Kokusai Ta-Go, Vickers 151 Jockey, V-1, Little Boy, Druine D.31 Turbulent, Russo-Balt, Praha PB-3, Fokker V.1, JB-2 "Loon", Nielsen & Winther Type Aa, PZL-12, Yokosho I-go www.mikromodele.cba.
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 30, 2007, 08:10:00 » |
|
Nie Krzychu74, nie grupowe, każdy użytkownik sam proponuje rozwiązanie, proponowany jest temat, np. pasek do spodni i... jazda... Oczywiście dotyczy to również wizualizacji, czyli w ogóle pełnego spektrum użycia Rhino, ale i nagrody możliwe są takie, że aż się będzie chciało nauczyć szybko tego, czego się nie umie... Wszystko zależy od tego, czy znajdzie się grupa użytkowników, którzy podejmą wyzwanie. Stąd nazwa znana z innych serwisów - BITWA
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2007, 09:12:15 wysłane przez Odyniec »
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 05, 2007, 07:53:53 » |
|
to może być ciekawe.
tylko czy nie jest nas tu jeszcze zbyt mało?
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 05, 2007, 08:40:14 » |
|
jakby przynajmniej z 40% naszych stałych gości się zajestrowało jako użytkownicy, to wcale nie tak mało, a póki co, rzeczywiście - mało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 18, 2007, 02:03:34 » |
|
No moje zdolności są słabiutkie, ale z chęcią powalczę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 18, 2007, 02:09:26 » |
|
na razie sprawa bitew chyba zamarła 
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 18, 2007, 05:08:17 » |
|
Nie zamarła, niedługo bitwa pod tytułem - kuchnia w biurze McNeela, kto chce - już może brać się do roboty, zdjęcie znajduje się w wątku z wywiadem z Bob'em McNee'em
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hal9000
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 18, 2007, 07:03:15 » |
|
No kuchnia jest, ale co trzeba zrobić - odtworzyć ją w Rhino ? Czy to konkurs na najlepszą prace ? Proszę o więcej szczegółów  . Jak nie padne całkiem na ryj, to sie pisze  . hal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 18, 2007, 08:21:15 » |
|
wszystko w swoim czasie, jak mowie, że będzie to będzie, dajcie mi skończyć i opublikować teksty, których z 8 czeka, później pogadamy o bitwie. Sorki, ja jestem sam i jeszcze oprócz naszego forum, pracuję, więc,,, sppppoookooojnie,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #10 : GrudzieĹ 13, 2007, 10:23:10 » |
|
wiem, że każdy czeka i wiem, że miało być od poniedziałku, ale są drobne komplikacje, czasami, według mnie śmieszne, choćby z tym, że okazuje się, nie będzie więc BITEW, a będą RYWALIZACJE i niestety opóźnione nieco, ale z pewnością przed świętami. Sorki - tyle mogę powiedzieć na dziś. Ciągle wszystko organizuje i robię w sumie sam - więc liczę na zrozumienie z Waszej strony. Są już nagrody w końcu, to najważniejsze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|