|
kruk
|
 |
« : KwiecieĹ 28, 2008, 11:00:44 » |
|
znalazłem dziś ogłoszenia gdzie wymagane jest Rhino więc postanowiłem je tutaj wywiesić  myślę tak sobie, by temat ten wykorzystać właśnie do tego, by każdy kto coś znajdzie mógł tu zawieszać ogłoszenia tyczące się pracy z Rhinoceros. zobaczymy czy ktoś podejmie mój pomysł Kierownik Działu Ploterów FrezującychProjektant/Konstruktor JachtowyPozdrawiam  ps: słuszna uwaga Satrab. dzięki 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: KwiecieĹ 29, 2008, 06:19:18 wysłane przez kruk »
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #1 : KwiecieĹ 29, 2008, 12:01:31 » |
|
Ciekawa inicjatywa ps. popraw link "Projektant/Konstruktor Jachtowy"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1
ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)
|
 |
« Odpowiedz #2 : KwiecieĹ 29, 2008, 06:56:37 » |
|
Bardzo potrzebne linki, Dzięki Kruku, mam nadzieję, że inni także podobnie zareagują, jak coś odnajdą w sieci.
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 26, 2008, 07:15:17 » |
|
kolejne znalezione ogłoszenie: Specjalista ds. Technicznychszkoda tylko, że tak skromny jest opis do ogłoszenia 
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1
ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 26, 2008, 07:58:20 » |
|
no i szkoda, że tylko Ty dodajesz, a to tak ważny dział ...  Dzięki kruku, wspaniała robota, jak zawsze !
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 26, 2008, 10:05:48 » |
|
wierzę, że w końcu inni też się do tego przekonają i zaczną zamieszczać znaleziska. I to nie tylko w formie umów etatowych jak mnie sie trafiają, ale także w pojedynczych 'dziełach' na które pewnie niektórzy sie nadziewają  zobaczymy jak będzie 
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 28, 2008, 10:36:27 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 28, 2008, 11:41:45 wysłane przez kruk »
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 27, 2009, 07:46:38 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2009, 07:48:24 wysłane przez satrab »
|
|
|
|
|
|
|
|
sypek07
Newbie
Reputacja na forum: +9/-0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 24, 2009, 08:42:10 » |
|
Czy ktoś może próbował się dowiedzieć o co chodzi w tym ogłoszeniu bo w tym tygodniu znów się pojawiło? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 24, 2009, 09:12:47 » |
|
kiedyś trafiłęm na warszawską firmę zajmującą sie między innymi produkcją laserów, na szczęście nim pojechałem na rozmowe przeszukałem internet i były wyłącznie złe opinie o tej firmie. nie piszę, że to ogłoszenie jest "be" tylko o tym by posiedzieć troche nad guglarką i poszukać. powodzenia 
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
sypek07
Newbie
Reputacja na forum: +9/-0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopad 24, 2009, 09:30:51 » |
|
Chyba za szybko napisałem ze ogłoszenie jest takie samo, lecz jest bardzo podobne do tego wcześniejszego o to one: http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,718706,,PROJEKTANT.htmlPodejrzewam, że może być ta sama firma co miałeś z nią do czynienia tylko może już pod inna nazwą bo wpisałem w google to w sumie nic nie wyszukał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sypek07
Newbie