Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: [modelarstwo][Rhino3PL] Lekcja projektowania samolotu !!! cz. 1 (język polski)  (Przeczytany 15001 razy)
kazmod
Newbie
*

Reputacja na forum: +1/-1

« Odpowiedz #15 : Styczeń 21, 2008, 12:18:39 »

Sea_,

mam wielka prosba bo chcialbym sie uczyc uzywajac tego samego planu co Ty. Skad moglbym ewentualnie zrobic
download planow tego modelu. Druga sprawa to jest to bardzo ladny samolocik. Wiec? skad? Buziak

Pozdrawiam,
Kazik, calkiem nowy  w Rhino.
sea__
Moderator
Hero Member

Reputacja na forum: +128/-0

gg 444625

« Odpowiedz #16 : Styczeń 21, 2008, 10:18:53 »

Więc jest to tak, plany pochodzą z modelarza 12/2001. Miło mi że chcesz sie uczyć na podstawie tego tutka. Proponuje jednak nie brać się na początek za ten model samolotu. Sam miałem problemy żeby wszytko dokładnie dopasować i zorientować się w konstrukcji. Lepiej jak wykorzystasz tutek jako teorie a w praktyce weź jakiś prosty model np. Zero czy pojazd. Proponuje abyś może umieścił to projektowanie   jako swój wątek i w razie problemów wszyscy tobie pomożemy. Pozdrawiam.

Linki do planów modeli zamieszczę jutro.
Pozdrawiam
mikolajf
Newbie
*

Reputacja na forum: +1/-0

« Odpowiedz #17 : Luty 03, 2010, 06:18:34 »

Tutek swietny, ale dlaczego tego nie da sie wydrukowac? Probowalem i nie wszystkie strony sie drukuja...
mikolajf
Newbie
*

Reputacja na forum: +1/-0

« Odpowiedz #18 : Luty 22, 2010, 10:52:09 »

juz wiem jak - trzeba zapisac strone jako plik pdf uzywajac np Adobe Acrobat Pro i wtedy mozna wszystko ladnie wydrukowac.

Tutek swietny, ale dlaczego tego nie da sie wydrukowac? Probowalem i nie wszystkie strony sie drukuja...
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.082 sekund z 20 zapytaniami.