Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Gratka dla modelarzy kartonowych - lekcja projektowania samolotu PO POLSKU !!!  (Przeczytany 1437 razy)
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« : Czerwiec 22, 2007, 10:28:01 »

Nie będę za długo się rozpisywał, tutaj to się wszystko znajduje. Projektowanie modelu kartonowego samolotu w Rhino 3 od podstaw. Gratulacje i pozdrowienia dla autora!

UWAGA: Lekcja dostępna będzie w całości na naszym forum za kilka dni.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 27, 2007, 09:17:14 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
BERP
Newbie
*

Reputacja na forum: +15/-0

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 22, 2007, 02:49:53 »

Witam

Ogromne dzięki za tego linka poszukiwałem czegoś takiego od dawna :-) idealna sprawa dla początkującego domowego ;-) amatora projektanta.
Odyniec czy masz może kontakt mailowy to tego Pana, który wykonał ten samouczek, jeśli tak bardzo proszę o podesłanie go.
Czy mogę prosić o kontakt do Ciebie chciałem zadać jedno pytanie a raczej zadałem, ale nie ma odpowiedzi (wiadomość wysłana na skrzynkę)
Jeszcze raz dziękuję za ogromnie pomocny materiał.

Pozdrawiam BERP
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 22, 2007, 03:04:11 »

Co do autora, to jestem właśnie na dobrej drodze, aby się z nim skontaktować, niestety nie znam jego jawnego maila, próbuję do niego pisać poprzez jedno z kartonowych forum, gdzie znalazłem w ogóle ten link. Co do odpowiedzi na Twoje pytanie - sprawdź w swoich Wiadomościach Prywatnych (Private Messages - w prawym górnym rogu ekranu) tutaj na forum, wysłałem Ci odpowiedź.

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 23, 2007, 09:32:16 »

Mam wspaniałą wiadomość, autor tej lekcji - Dominik Damas zgodził się na umieszczenie w całości tego tutoriala naszym forum, szukajcie go już niebawem w dziale Zrobiłem/am Tutorial dla Rhinoceros i chcę się podzielić Dziękujemy !!!

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.067 sekund z 18 zapytaniami.