Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Prezentacja oprogramowania Rhinoceros 4 w Gdańsku ! Wstęp wolny !  (Przeczytany 3095 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bbuli
Jr. Member
**

Reputacja na forum: +23/-0

« Odpowiedz #15 : Marzec 14, 2008, 07:59:33 »

Witam serdecznie. Tak jak wcześniej napisano to był zaledwie lizaczek.Prezentacja super.Nie liczyłem na warsztaty z Rino ale to co usłyszałem i zobaczyłem bardzo wzbogaciło moją wiedzę-czas czas a raczej jego brak zmuszał do intensywnego ,,szufladkowania,, płynącej wiedzy.Jestem pod wielkim wrażeniem kompetencji i wiedzy jaką Odyńcu posiadasz.Bardzo rozjaśniłeś mi temat renderowania i całej otoczki z nim związanej.
  Czekam już na następne spotkania-może bardziej forumowe,mniej oficjalne...
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« Odpowiedz #16 : Marzec 14, 2008, 08:06:31 »

dzięki  - takie słowa zawsze informują mnie, że to, co próbuję robić ma w sumie jakiś sens. Dzięki!

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« Odpowiedz #17 : Marzec 14, 2008, 08:44:07 »

Zgadzam się marku, użytkowników przybyło, ale dodam, że gości o 300% przybyło! No może przesadzam,ale 120% to także dobry wynik.
Tuż po świętach ruszam w Polskę i będę tam, gdzie Rhino jeszcze w mojej osobie się nie pojawił (:-)

Co do dokumentacji foto -i relacji - będę się domagał sekretarki. Myślę to genialny pomysł dla nas wszystkich (:-P

Jeśli chodzi o prezentacje i wnioski z nich płynące w Polsce marku, mogę uspokoić, że napiszę relację jak skończę cały cykl, a ciągle jeszcze kilku miast brakuje na mojej mapie. Ten temat nawet już, to hit w tej chwili na ciekawą książkę, nie wspominając o relacji....

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
kruk
Hero Member

Reputacja na forum: +113/-0

« Odpowiedz #18 : Marzec 14, 2008, 11:27:40 »

a ja się wyłamię  Złość

powiem zdecydowanie, że było źle!!!

było źle bo było zbyt krótko Płacz
gdyby Odyniec miał czas to i dwa razy dłuższa prezentacja by nie była nudna. zdecydowanie brakowało czasu na cokolwiek poza zaznaczeniem istnienia danych zagadnień.  Smutny
no i najważniejsza sprawa - w firmie powinieneś dostać zakaz chorowania, szczególnie wtedy gdy masz w kalendarzu prowadzenie prezentacji Mrugnięcie .... pomyśleć co byś jeszcze mógł powiedzieć ciekawego gdybyś ten czas na pociąganie mógł wykorzystać bardziej produktywnie Mrugnięcie

Uśmiech Chichot Uśmiech
pozdrawiam

ps: ta prezentacja z Katowic tylko narobiła mi smaka na więcej takich imprez Zawstydzony

podejmę się zleceń....
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.07 sekund z 19 zapytaniami.