Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Prezentacja oprogramowania Rhinoceros 4 w Szczecinie ! Wstęp wolny !  (Przeczytany 4872 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
bTree
Full Member

Reputacja na forum: +45/-0

« Odpowiedz #15 : Luty 15, 2008, 10:03:55 »

Witajcie!
Uprzejmie donoszę, że prezentacja odbyła się dnia dzisiejszego. Odyniec prawie głos stracił, ale moim zdaniem warto było: spotkanie było świetne, przygotowane w pełni (a nawet więcej niż) profesjonalnie! Dzięki i gratulacje!!! (Jakiś czas temu - miesiąc, dwa - byłem na prezentacji CATIA i prelegenci nawet nie pokazali programu).
A już myślałem, że sporo wiem o Rhino, a tu trzeba zacząć niemal od początku.
Mam nadzieję, że prezentacje Rhino w tej formie uda się zorganizować w wielu miejscach, bo naprawdę warto! Może Odyniec udostępni chociaż część materiałów na forum, sami zobaczycie co było.
Zaraz po spotkaniu ściągnąłem z sieci "Explicit History Editor" - polecam Uśmiech

Odyńcu - dzięki wielkie za spotkanie i prezentację. Z niecierpliwością czekam na wiosenne kursy Rhino.

pozdrawiam,
bTree
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« Odpowiedz #16 : Luty 16, 2008, 12:16:24 »

Dzięki za obecność i mam nadzieję, że w Polsce spotkam jeszcze niejednego z naszych użytkowników , ja się dobrze bawiłem, a głos muszę ćwiczyć hehe
Żałuję tylko, że i tak nie udało mi się wszystkiego przekazać z tego co przygotowałem, ale musiałem się w tych 4 godzinach zmieścić  Spoko

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #17 : Luty 17, 2008, 11:15:34 »

W ramach uzupełnienia - w trakcie prezentacji można było i będzie obejrzeć prace - jachty, strk,  Hala9000, sea__, marka, no i chyba kilku jeszcze naszych. Zobaczymy co będzie dalej. Póki co dziękuję za to, co już mogę pokazać.
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2008, 11:34:25 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
sea__
Hero Member

Reputacja na forum: +128/-0

gg 444625

« Odpowiedz #18 : Luty 17, 2008, 11:47:49 »

Spoko, zawsze możesz na nas liczyć Uśmiech.
satrab
Hero Member

Reputacja na forum: +138/-0

« Odpowiedz #19 : Luty 20, 2008, 08:46:10 »

Kiedy szczegółowa relacja  Uśmiech ?
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #20 : Luty 20, 2008, 10:00:17 »

No ja jej z pewnością nie będę pisał, bo zajęty byłem , hehe
A ponadto - chyba nie ma co relacjonować - spotkaliśmy się i blisko 4 godziny rozmawialiśmy na temat Rhino, jego możliwości i sposobów wykorzystania. Była kawka i napoje i coś minimalnie na ząb. To wszystko  Duży uśmiech Było około 15 osób, nie dotarło chyba z 5 ludzi.

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.062 sekund z 20 zapytaniami.