Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1
ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)
|
 |
« : GrudzieĹ 21, 2007, 01:25:41 » |
|
Warto zaglądać - niestety oferty są ciągle daleko od Polski, ale mam osobistą nadzieję , że w ciągu 2-3 lat będziemy mieli oddzielną tam podstronę 
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 25, 2008, 09:02:06 » |
|
może do tego czasu powstanie u polskich przedstawicieli McNeela taka stronka, by rozkręcać środowisko i użytkowników nosorożca i innych zwierzaków 
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 25, 2008, 10:36:49 » |
|
McNeela europejskiego namówić nie problem, ale ...stary nie stawiaj poprzeczki aż tak wysoko.... 
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 25, 2008, 10:53:11 » |
|
nikt nie stawia żadnej poprzeczki  pisałem o krajowym a nie kontynentalnym przedstawicielstwie McNeela, a mówiąc o przedstawicielach nie miałem na myśli europejskiej centrali twórców Rhino 
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 25, 2008, 11:04:33 » |
|
no, ja także odpowiadając Ci - miałem na myśli rynek krajowy ...  To jest ta właśnie baaardzo wysoka poprzeczka....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 25, 2008, 11:36:54 » |
|
Albo jestem taki śpiący już albo nie rozumiem sugestii Odyńca o wysokiej poprzeczce  Chodzi o to że póki co za mało jest nosorożca w Polsce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 26, 2008, 07:21:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 26, 2008, 07:07:57 » |
|
dlatego właśnie zarzuciłem tą propozycją, by bardziej stymulować rozwój rynku rhino. to taka przewrotna logika, że jak firmy zobaczą, że jest miejsce na zamieszczanie ogłoszeń to je zamieszczą. z ciekawości przeglądając oferty pracy, wyszukując po kluczu Rhinoceros3D (i jego pochodnych), stwierdziłem ze smutkiem, że ogłoszenia takie są wyjątkami - chyba tylko raz widziałem, że Rhino był głównym programem, a ze dwa razy był wymieniany w kategorii 'dodatkowych atutów'... 
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 26, 2008, 07:09:53 » |
|
Ja jeszcze nigdy takiej oferty nie widziałem, a troszkę szukałem  Może kiedyś..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 26, 2008, 07:16:51 » |
|
Ja jestem pewien, że tylko kwestia czasu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kruk
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 27, 2008, 06:52:20 » |
|
Ja jeszcze nigdy takiej oferty nie widziałem to ogłoszenie było z branży stoczniowej, chyba z Gdańska. poza Rhino wymagali także znajomości zagadnień przemysłu stoczniowego.
|
|
|
|
|
|
podejmę się zleceń....
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 27, 2008, 07:42:23 » |
|
No to nic dziwnego, że nie trafiłem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jacekswiderek
Newbie
Reputacja na forum: +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #12 : GrudzieĹ 07, 2008, 01:59:19 » |
|
Zlecę wykonanie projektu modelu samolotu akrobacyjnego na podstawie modelu wykonanego własnoręcznie. Zdjęcie w załaczeniu. jacekswiderek@poczta.onet.pl
|
|
|
|
|
|
|