Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Oferty pracy dla uzytkowników Rhino na stronie McNeela  (Przeczytany 3232 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« : Grudzień 21, 2007, 01:25:41 »

Warto zaglądać - niestety oferty są ciągle daleko od Polski, ale mam osobistą nadzieję , że w ciągu 2-3 lat będziemy mieli oddzielną tam podstronę  Duży uśmiech

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
kruk
Hero Member

Reputacja na forum: +113/-0

« Odpowiedz #1 : Marzec 25, 2008, 09:02:06 »

może do tego czasu powstanie u polskich przedstawicieli McNeela taka stronka, by rozkręcać środowisko i użytkowników nosorożca i innych zwierzaków Mrugnięcie   Język

podejmę się zleceń....
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #2 : Marzec 25, 2008, 10:36:49 »

McNeela europejskiego namówić nie problem, ale ...stary nie stawiaj poprzeczki aż tak wysoko....  Buzia na kłódkę

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
kruk
Hero Member

« Odpowiedz #3 : Marzec 25, 2008, 10:53:11 »

nikt nie stawia żadnej poprzeczki Język

pisałem o krajowym a nie kontynentalnym przedstawicielstwie McNeela, a mówiąc o przedstawicielach nie miałem na myśli europejskiej centrali twórców Rhino  Mrugnięcie

podejmę się zleceń....
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #4 : Marzec 25, 2008, 11:04:33 »

no, ja także odpowiadając Ci  - miałem na myśli rynek krajowy ...  Buzia na kłódkę To jest ta właśnie baaardzo wysoka poprzeczka....

satrab
Hero Member

Reputacja na forum: +138/-0

« Odpowiedz #5 : Marzec 25, 2008, 11:36:54 »

Albo jestem taki śpiący już albo nie rozumiem sugestii Odyńca o wysokiej poprzeczce  Uśmiech Chodzi o to że póki co za mało jest nosorożca w Polsce?
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #6 : Marzec 26, 2008, 07:21:52 »

Rzeczywiście zakręciłem się chyba za mocno  Uśmiech Uśmiech Uśmiech Mrugnięcie Chichot

Ale ogólnie tak, za mało Rhino w Polsce co bezpośrednio prowadzi do braku specjalistycznych ofert pracy w Rhino. Ale jestem pewien, że to kwestia maksymalnie 2-3 lat, aby sytuacja przynajmniej zaczęła przypominać np. Czchy, czy Słowację.

kruk
Hero Member

« Odpowiedz #7 : Marzec 26, 2008, 07:07:57 »

dlatego właśnie zarzuciłem tą propozycją, by bardziej stymulować rozwój rynku rhino. to taka przewrotna logika, że jak firmy zobaczą, że jest miejsce na zamieszczanie ogłoszeń to je zamieszczą.
z ciekawości przeglądając oferty pracy, wyszukując po kluczu Rhinoceros3D (i jego pochodnych), stwierdziłem ze smutkiem, że ogłoszenia takie są wyjątkami - chyba tylko raz widziałem, że Rhino był głównym programem, a ze dwa razy był wymieniany w kategorii 'dodatkowych atutów'...

Buzia na kłódkę

podejmę się zleceń....
satrab
Hero Member

« Odpowiedz #8 : Marzec 26, 2008, 07:09:53 »

Ja jeszcze nigdy takiej oferty nie widziałem, a troszkę szukałem Mrugnięcie Może kiedyś..
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #9 : Marzec 26, 2008, 07:16:51 »

Ja jestem pewien, że tylko kwestia czasu

kruk
Hero Member

« Odpowiedz #10 : Marzec 27, 2008, 06:52:20 »

Ja jeszcze nigdy takiej oferty nie widziałem

to ogłoszenie było z branży stoczniowej, chyba z Gdańska. poza Rhino wymagali także znajomości zagadnień przemysłu stoczniowego.

podejmę się zleceń....
satrab
Hero Member

« Odpowiedz #11 : Marzec 27, 2008, 07:42:23 »

No to nic dziwnego, że nie trafiłem  Język
jacekswiderek
Newbie
*

Reputacja na forum: +0/-0

« Odpowiedz #12 : Grudzień 07, 2008, 01:59:19 »

Zlecę wykonanie projektu modelu samolotu akrobacyjnego na podstawie modelu wykonanego własnoręcznie. Zdjęcie w załaczeniu.
jacekswiderek@poczta.onet.pl

* 100.jpg (191.63 KB, 1024x768 - wyświetlony 117 razy.)
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.094 sekund z 19 zapytaniami.