Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Propozycja watku  (Przeczytany 929 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
miwt
Newbie
*

Reputacja na forum: +3/-0

« : Grudzień 12, 2007, 09:15:33 »

witam

mam nadzieje ze dobry dzial wybralem ale przegladajac forum nie moglem nigdzie znalezc tematu w stylu free nurbs modeling. Mysle ze mogla by to byc ciekawa propozycja tymbardziej ze na innych forach cos takiego cieszylo sie sporym poparciem i motywowalo do dzialania. Chodzi mi dokladnie o cos w stylu przyklejonego watku np w WIP dziale gdzie kazdy wrzucalby jakies szybkie modele ktore zrobil dzis, kiedys, moze nawet na poczatku swojego kontaktu z rhino, wrzucaloby sie glownie siatki dla inspiracji czy pozniejszych referencji

Chodzi mi tutaj glownie o rzeczy ktore powstaly w dosc krotkim czasie od tak dla relaxu lub poznania softu i nie beda juz kontynuowane lub nastapil jakis spory zastoj w ich tworzeniu z blizej nieokreslonych powodow Uśmiech

co o tym myslicie? Mrugnięcie
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« Odpowiedz #1 : Grudzień 13, 2007, 09:02:15 »

ok, już zrobiłem przyklejony wątek w WIP. Mam nadzieję, że pomysł się sprawdzi  Uśmiech

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
miwt
Newbie
*

Reputacja na forum: +3/-0

« Odpowiedz #2 : Grudzień 13, 2007, 09:54:38 »

hej dzieki mysle ze sie rozkreci jak nie teraz to w miare wiekszej liczby uzytkownikow powinno to jakos wystartowac

marek-no ale to troszke inny dzial bo tam sa darmowe modele do sciagniecia a tutaj chodzi glownie o wrzucenie siatek dla inspiracji i wrazie czego jakis pytan, choc roznie to mozna interpretowac Mrugnięcie

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.04 sekund z 19 zapytaniami.