Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1
ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)
|
 |
« : Listopad 22, 2007, 11:07:18 » |
|
Człowiek, który przebojem wdarł się w nasze "stado". Bojowy i zadziorny, a jednocześnie każdemu śpieszący z pomocą. Człowiek, który sprawi, że nie będę musiał kasować działu Rhinoscript... Czy to nie wystarczy???
Witamy w naszych szeregach i powodzenia bTree!
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 22, 2007, 11:29:45 » |
|
Gratuluję szybkiego awansu  oraz powodzenia w ulepszaniu tego już obecnie wspaniałego forum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bTree
Full Member

Reputacja na forum: +45/-0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 23, 2007, 09:19:40 » |
|
Witam wszystkich. Dzięki za okazane zaufanie, Odyńcu Mam nadzieję, że uda mi się dołożyć moją małą cegiełkę do tego wspaniałego forum. dzięki któremu zorientowałem się, że nie tylko ja jestem uzależniony od Rhino  Pozdrawiam wszystkich. bTree PS. Oczywiście zawszę liczę na konstruktywną krytykę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hal9000
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 23, 2007, 09:26:46 » |
|
Również gratuluje - witaj w klubie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bTree
Full Member

|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 23, 2007, 09:57:50 » |
|
Dziękuję Hal9000. Miło jest dołączyć do Klubu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bTree
Full Member

|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 23, 2007, 10:08:30 » |
|
Dziękuję sea__ i wszystkim za przywitanie. Koniecznie musimy wybrać się na jakąś imprezę """integracyjną"""
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1
ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 23, 2007, 10:15:34 » |
|
to już moje zmartwienie, póki co - pracy Wam nie brakuje, o wakacjach pomyślimy pózniej
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
Krzychu74
Sr. Member

Reputacja na forum: +88/-0
NAR = Niedzielny Amator Rhino
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 24, 2007, 12:55:38 » |
|
bTree witaj w Grupie Trzymającej Władzę. 
|
|
|
|
|
|
WIP: Hawker Tempest Mk II, Kyushu Q1W1 Tokai (Lorna), Kawanishi H8K2 Emily Sie zrobi:... Sie zrobiło: Kokusai Ta-Go, Vickers 151 Jockey, V-1, Little Boy, Druine D.31 Turbulent, Russo-Balt, Praha PB-3, Fokker V.1, JB-2 "Loon", Nielsen & Winther Type Aa, PZL-12, Yokosho I-go www.mikromodele.cba.
|
|
|
|
|