Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1
ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)
|
 |
« : Listopad 17, 2007, 02:37:45 » |
|
Gratulację dla Was i dla siebie  A będzie jeszcze lepiej.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2007, 05:24:15 wysłane przez Odyniec »
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 17, 2007, 07:01:57 » |
|
ładny i długi, a to się liczy  Polska gola
|
|
|
|
|
|
Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 20, 2007, 04:27:08 » |
|
i 400 wątków.... ale się dzieje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 20, 2007, 08:20:26 » |
|
Faktycznie, statystyka nic dobrego nie mówi.... mamy ciągle za mało użytkowników, albo za mało wątków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hal9000
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 20, 2007, 08:45:01 » |
|
Panowie, spokojnie. Jest nas co raz więcej, ludzie się też już udzielają. Zaglądam na forum codziennie i nie jest tak że nie ma co poczytać. Wszystko idzie w dobrym kierunku, dajmy czasowi szansę. Jest też jeden plus, przynajmniej nadążamy wszystko czytać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 20, 2007, 10:23:17 » |
|
a to dobre spostrzeżenie i fakt. Już się boję, jakby było tego z 3 razy więcej... Boję się, ale jestem przygotowany hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bTree
Full Member

Reputacja na forum: +45/-0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 20, 2007, 11:24:48 » |
|
Zgadzam się z Halem. Dla mnie jest to pierwsze forum o ścisłej tematyce, na którym z jednej strony sporo się dzieje, a z drugiej nie ma tu (ośmielę się powiedzieć: u Nas  ) tzw. "pustych" postów. Obserwuję forum od ok. 3 tyg., i zawsze jest coś ciekawego do poczytania. Moim zdaniem tylko tak dalej! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 20, 2007, 11:41:55 » |
|
A ja będę surowy  i powiem ze mało mi  Prawdą jest, że cały czas coś się dzieje, ale myślę, że jak przybędzie aktywnych użytkowników to wyjdzie to tylko na dobre każdemu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2007, 01:23:45 wysłane przez satrab »
|
|
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 22, 2007, 06:46:48 » |
|
Tak przy okazji zastanawiam kim są "Goście" wszędobylscy na forum  czy to osoby, które trafiły tu przypadkowo czy "okazyjni" użytkownicy Rhino, czy może boty xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 22, 2007, 08:44:24 » |
|
gości mamy różnych gości - można książkę napisać - i z 3d typowego i 2d typowego i z programowania nawet, nie mówiąc o gościach - artystach nawet. Mamy tez sporo gości z mediów - moze szukają wiadomości do nowych artykułów - niech tylko spróbują.. bez zgody.... Mamy tez gości wybitnych - twórców pluginów np, którzy chcą zobaczyć co słychać. Różni są goście - dlatego pozostają pod wspólna nazwą - goście i zawsze są mile widziani (no ni gwarantuję, że tak będzie zawsze)
Taka mała rozprawka, na temat gości mi wyszła.
Gratulacje STARY PROSIAKU - 800tny POST!!!!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2007, 08:48:28 wysłane przez Odyniec »
|
|
|
|
|
|
|
satrab
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 23, 2007, 01:48:57 » |
|
ps. a co znaczy coś takiego "Gość 01:32:40 Nieznana czynność" - "nieznana" czynność bardzo mnie zainteresowała  brzmi to tak tajemniczo..
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2007, 01:53:42 wysłane przez satrab »
|
|
|
|
|
|
Odyniec
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopad 25, 2007, 12:52:26 » |
|
Kurcze, 64 to rzeczywiście jak do tej pory rekord i to z poziomu największego - o połowę mniejszego, o ile wiem. Toż to siok był w tym dniu... Jestem bardzo zadowolony, szczególnie, że 64 to taka informatyczna liczba,,, 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HAV
Sr. Member

Reputacja na forum: +67/-0
LAST CAT STANDING
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopad 25, 2007, 10:33:28 » |
|
Aż się boję pomyśleć jak będziesz świętował 666... ofiary z owiec... dziewic... i cholera wie co jeszcze  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bTree
Full Member

Reputacja na forum: +45/-0
|
 |
« Odpowiedz #13 : GrudzieĹ 18, 2007, 09:33:35 » |
|
Sto lat, sto lat!  Najlepszego wszystkim forumowiczom  pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|