Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pokój zwierzeń, czyli moje zapiski z rozmowy z twórcą Rhino - Bob'em McNeel'em  (Przeczytany 3554 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« Odpowiedz #15 : Listopad 19, 2007, 07:27:45 »

TNT - doceniam Twoją troskę, chciałbym, ale policz sobie - jaka kasa jest w takim pudełku.... (to, co widać to nie są wersje EDU) Nie stać mnie na takie nagrody - ciągle, sorki. Póki co, cieszmy się naszą ciągła nagrodą - nie mamy reklam i serwer jest bardzo szybki i darmowy dla wszystkich.
Jak wygram w Totka - nie ma problemu - co tydzień będzie Rhino do wygrania i to komercyjna wersja.
Mógłbym i jestem w stanie ... w sensie, że może być nagroda Rhino 4 EDU, ale .... nie może być taka nagroda... bo nie każdy może ją wygrać i koniec... po zawodach.
A poza tym - EDU to wyraz hołdu i szacunku do użytkowników EDU (mających prawo do zakupu wersji EDU), tym bardziej więc nie może być to przedmiotem jakiekolwiek konkursu.
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2007, 08:16:32 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
TNT
Jr. Member
**

Reputacja na forum: +15/-0

« Odpowiedz #16 : Listopad 19, 2007, 08:12:33 »

heh no nie bierz tego na serio Odyniec  Uśmiech
rhino edu juz dawno gosci u mnie na półeczce  Duży uśmiech

Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #17 : Listopad 19, 2007, 08:17:49 »

TNT - nie dasz rady mnie pocieszyć... - takie posty biorę na serio, bo naprawdę bym chciał mieć takie nagrody, i niczego złego nie napisałeś... po prostu, chciałbym, ale to nie jest i nie będzie możliwe w najbliższym czasie.
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2007, 08:20:47 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #18 : Listopad 20, 2007, 08:21:32 »

No mam dobrą wiadomość dla tych, którzy czekają, ostatnia część wywiadu pojawi się na 90% jutro

Krzychu74
Sr. Member

Reputacja na forum: +88/-0

NAR = Niedzielny Amator Rhino

« Odpowiedz #19 : Listopad 21, 2007, 12:42:18 »

Witam!
Super!   Uśmiech

Pozdrawiam.

WIP: Hawker Tempest Mk II, Kyushu Q1W1 Tokai (Lorna), Kawanishi H8K2 Emily
Sie zrobi:...
Sie zrobiło: Kokusai Ta-Go, Vickers 151 Jockey, V-1, Little Boy, Druine D.31 Turbulent, Russo-Balt, Praha PB-3, Fokker V.1, JB-2 "Loon", Nielsen & Winther Type Aa, PZL-12, Yokosho I-go

www.mikromodele.cba.
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #20 : Listopad 21, 2007, 01:51:39 »

No to macie całość, miłego odbioru

Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #21 : Listopad 21, 2007, 03:15:00 »

hehe, dzięki marku, dodałem także brakujący link do Accurendera nXt w części IV
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2007, 03:20:10 wysłane przez Odyniec » Zapisane

bTree
Full Member

Reputacja na forum: +45/-0

« Odpowiedz #22 : Listopad 21, 2007, 03:47:23 »

Brawo! dzięki za reportaż i przedstawienie kierunku rozwoju RH 5.0. Świetnie, że tam byłeś, za rok wystawiamy nasz skład Chichot
satrab
Hero Member

Reputacja na forum: +138/-0

« Odpowiedz #23 : Listopad 21, 2007, 08:41:57 »

Przeczytane... wielkie dzięki. Wszystko zapowiada się świetnie. Mam nadzieję, że za jakiś czas powtórzysz taki wypad, i znowu przywieziesz świeżutkie info  Duży uśmiech
Hal9000
Hero Member

Reputacja na forum: +154/-0

« Odpowiedz #24 : Listopad 21, 2007, 11:06:10 »

Dzięki Odyniec za ten materiał, ja na swoje pytanie dostałem odpowiedz i dowiedzialem sie sporo na temat innych rzeczy.
Ciekaw jestem tej Piątki Uśmiech
Hal

Moja konfiguracja : Rhino 4.0 PL - Core 2 Quad, Nvidia 8600 GTS, Ram 4 Gb 1066 MHz, IIYAMA LCD 24".
Mój kanał: http://www.youtube.com/user/NiewidzialnaReka?feature=mhum
HAV
Sr. Member

Reputacja na forum: +67/-0

LAST CAT STANDING

« Odpowiedz #25 : Listopad 21, 2007, 11:42:49 »

Relacja pierwsza klasa, dobrze się czyta i w ogóle; ogólnie rzecz ujmując - dobra robota Mrugnięcie
Nigdy nie przepadałem za suchymi, oklepanymi wywiadami, przy których momentami człowiek przysypia, dobrze że tu taka miła odmiana Duży uśmiech

Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #26 : Listopad 22, 2007, 03:07:46 »

Może się zdziwicie, bo już padło typowo polskie - ZA ROK, ale następne spotkanie z Wielkim bratem i McNeelem już niedługo, więc spoooko.

bTree
Full Member

Reputacja na forum: +45/-0

« Odpowiedz #27 : Listopad 22, 2007, 03:22:01 »

Ho ho, a kiedy ma być to "niedługo"?
Łukasz Fuczek
Newbie
*

Reputacja na forum: +0/-0

« Odpowiedz #28 : Listopad 24, 2007, 09:47:04 »

Świetny wątek Odyńcu. Miło się czytało - czekam na więcej;-)
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.115 sekund z 19 zapytaniami.