Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Propozycje pytań do Wielkiego Brata  (Przeczytany 3282 razy)
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« Odpowiedz #15 : PaĹşdziernik 25, 2007, 06:20:26 »

Odpowiem na kilka pytań, te które wiem.

1.   Dlaczego wybrał taką a nie inną nazwę dla swojego programu?

Jakoś z przypadku, wszystkie projekty, nad którymi pracował wraz z grupa ludzi, postanowili nazywać nazwami zwierząt egzotycznych (pewnie niezła była impreza). A były to wówczas wersje beta tylko.
Stąd dziś mamy całe safari - Bongo, Flamingo, Pengiun, Rhino, a dalsze w drodze (:-)
1.8 Żaden Amerykanin nie odpowie na to pytanie szczerze

1.4. Biega regularnie - wiem z innych wywiadów.

2.2 Protoplasta Rhino powstał w 1992 jako biblioteka planowanego rozszerzenia do Autocada pod nazwą AGlib.
2.5 McNeel jako jedna z niewielu firm - po prostu na maksa współpracuje z uczelniami, stąd ta atrakcyjna licencja EDU....
3.1 Siedziba firmy znajduje się w Seattle, USA
3.2 Można
3.3. Nooo, teraz to ja już mu wytłumaczę, że musi...
3.4 - Już się ja o to postaram (:-) U nas ciągle jednak taniej (:-)
« Ostatnia zmiana: PaĹşdziernik 25, 2007, 06:22:07 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #16 : Listopad 01, 2007, 07:02:03 »

Za kilka dni podsumowanie naszych pomysłów, więc zachęcam do dalszych propozycji

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #17 : Listopad 04, 2007, 10:44:39 »

Słuchajcie Kochani
Jutro o północy zamykam propozycje pytań.
Bardzo proszę, jak ktoś jeszcze wpadnie na jakiś pomysł, niech pisze śmiało. Na jakikolwiek pomysł, bo właśnie liczą się te świeże, spontaniczne pomysły, przecież ten biedny i bardzo bogaty człowiek już udzielał setek, a może tysięcy wywiadów, Nasz (wykonany "moimi ręcyma") ma być ten najbardziej interesujący i koniec (:-)
Pomożecie?
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2007, 10:49:23 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #18 : Listopad 06, 2007, 09:17:44 »

Marku, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz, spadasz z nieba, niczym, dobry Anioł Stróż. Otóż właśnie piszę i tłumaczę pytania i zabrakło mi 2-3.
Z pewnością z Twoich wybiorę te brakujące.
Dzięki!
  Spoko Spoko Spoko Spoko Spoko Spoko Spoko Spoko BARCELONO OTO ODYNIEC TWÓJ  Uśmiech Uśmiech Uśmiech Uśmiech 

Nie mogłem się powstrzymać ... (:-)
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2007, 09:21:09 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #19 : Listopad 07, 2007, 04:58:02 »

Mam zamiar przeprowadzić wywiad nie tylko z Bobem, ale również z innymi. Wiadomo, że nie jest pewne, czy się do niego dopcham, ale jestem słusznej masy i potrafię sobie drogę utorować (:-)
O tym, czego spodziewam się po tych (w sumie prawie 10) zaplanowanych spotkaniach, nie chcę mówić, powiem jak wrócę, i powiem co się udało, a co nie.

Oto plan, który obowiązuje, ale może ulec zmianie.
Czw - start jutro szczecin 4:30 busik LOTu na lotnisko w podszczecińskim Goleniowie 5.15 - lotnisko Goleniów - 5.55 lot do Wawy - Wawa Okęcie - 6.55. Spotkanie z kolegą z liceum, dziś bardzo znanym dziennikarzem muzycznym (który nada moim i Waszym pytaniom pazur i szlif zawodowy (:-) ) - 11.35 Wawa - Barlceona 14.50 - hotel - 18.30 początek spotkań i impreza - zakończenie - pewnie, jak juz będzie widno
piątek - cały dzień spotkań, sympozja i spotkanie wspólne z Bobem MnNeelem, zamknięta sesja dla developerów, dystrybutorów i popularyzatorów Rhino z całej Europy.
wieczór - jeszcze nie wiadomo.
sob, niedziela - dalsze spotkania, zwiedzanie Barsy, godziny gadania o Rhino, ogniste i długie wieczory.
Poniedziałek zaplanowany powrót, ale to jeszcze może się zmienić - 15.40 Barsa - Wawa 18.45, 22.20 Wawa - 23.30 Goleniów - 00.30 Szczecin.

Nie będę miał dostępu do internetu (:-(, za to możecie mi słać smski, np z internetu, kto chce mój numer, niech się zgłosi dziś do 23.00 na moje gadu 3099430.

Trzymajcie kciuki za swojego Odyńca.
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2007, 05:03:24 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Hal9000
Hero Member

Reputacja na forum: +154/-0

« Odpowiedz #20 : Listopad 07, 2007, 06:14:29 »

No to wysokoch i szerokich lotów Uśmiech
Czekamy na Twój powrót.
Hal

Moja konfiguracja : Rhino 4.0 PL - Core 2 Quad, Nvidia 8600 GTS, Ram 4 Gb 1066 MHz, IIYAMA LCD 24".
Mój kanał: http://www.youtube.com/user/NiewidzialnaReka?feature=mhum
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #21 : Listopad 08, 2007, 03:36:06 »

Dzięki, trzymajcie się

satrab
Hero Member

Reputacja na forum: +138/-0

« Odpowiedz #22 : Listopad 15, 2007, 06:04:14 »

Szkoda, że przegapiłem szanse zadania pytania, ale widzę, że uzbierał bardzo ciekawy zestaw pytań, a te które mnie najbardziej interesuję a mianowicie "czy przewiduje się rozwój narzędzi do animacji i efektów specjalnych"  zostało poruszone... oby tylko nie nie było krótko skomentowane "nie" Język

Przyłączam się do reszty niemogących się doczekać Uśmiech
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #23 : Listopad 15, 2007, 06:21:04 »

Bez oczekiwania na autoryzacje materiału, z pełna odpowiedzialnością mogę Ci odpowiedzieć NIEEEEE
Rhino zostanie programem dla specjalistów - modelerów i projektantów.

satrab
Hero Member

Reputacja na forum: +138/-0

« Odpowiedz #24 : Listopad 15, 2007, 06:53:33 »

no trudno Język może tak będzie lepiej, w sensie "moce przerobowe" producenta skupią się na tym w czym Rhino jest najlepszy, żeby był  jeszcze lepszy  Mrugnięcie

ps. no zawsze można liczyć ze jakaś zewnętrzna firma zrobi taki plugin Chichot
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #25 : Listopad 15, 2007, 07:04:39 »

satrab, jeśli chcesz pogadać na ten temat - zrób oddzielny wątek, z pewnością coś Ci ciekawego każdy podpowie, ja z pewnością. Szkoda dobrych tematów na zbiorowe wątki, o ile wiem, na brak miejsca nie narzekamy, a już tym bardziej na szybkość serwerów. I przestań mnie drażnić tym jęzorem !!!!  Spoko Spoko Spoko Spoko hehehehe

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.096 sekund z 18 zapytaniami.