Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: XV Międzynarodowy Salon Przemysłu Obronnego MSPO, 3-6 IX 2007 Kielce  (Przeczytany 2042 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Hal9000
Hero Member

Reputacja na forum: +154/-0

« : Wrzesień 03, 2007, 12:34:37 »

Czy ktoś się wybiera ?
Więcej informacji na: http://www.targikielce.pl/targi/mspo/
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2007, 12:40:05 wysłane przez Hal9000 » Zapisane

Moja konfiguracja : Rhino 4.0 PL - Core 2 Quad, Nvidia 8600 GTS, Ram 4 Gb 1066 MHz, IIYAMA LCD 24".
Mój kanał: http://www.youtube.com/user/NiewidzialnaReka?feature=mhum
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 07, 2007, 04:45:48 »

Ktoś był, jakieś zdjęcia? Opis? Relacja?  Uśmiech

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
HAV
Sr. Member

Reputacja na forum: +67/-0

LAST CAT STANDING

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 07, 2007, 04:53:20 »

Wprawdzie nie moja, ale chyba mogę się podzielić - kolega postnął na innym forum

http://picasaweb.google.pl/michalgajzler/MSPO2007

W galerii są też fotki z Radomia, IV Małopolskiego Pikniku Lotniczego i W-3PL Uśmiech

Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 07, 2007, 05:33:23 »

Dzięki Havoc  Duży uśmiech Jak tam samochód dla nas na forum? Wybrałeś się na ochotnika, ja pamiętam.... Uśmiech

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
HAV
Sr. Member

Reputacja na forum: +67/-0

LAST CAT STANDING

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 07, 2007, 05:46:15 »

I znów na każdym kroku mnie wrabiają w jakieś projekty... na chwilę obecną brak czasu - mam inny projekcik zaczęty Mrugnięcie Względy finansowe na chwilę obecną na pierwszym miejscu; jak dobrze pójdzie (czyt. będzie trochę więcej czasu) to i pokaże coś na forum. Póki co za mało tego jeszcze, by temat otwierać Duży uśmiech

Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 07, 2007, 06:43:46 »

spoko, rozumiem, warto było jednak spróbować hehe

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.076 sekund z 19 zapytaniami.