Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Przechwytywanie obrazu i dzwięku z komputera - czyli zrób Tutorial'a wideo  (Przeczytany 1895 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Hal9000
Hero Member

Reputacja na forum: +154/-0

« : Sierpień 23, 2007, 10:18:21 »

Znalazłem w gazetce fajny program do przechwytywania obrazu i dźwięku z komputera. Program można też pobrać ze sronki producenta http://www.bbsoftware.co.uk/BBFlashBackExpress/Download.aspx .

Soft może się przydać przy robieniu tutoriali wideo.

Program jest w pełni funkcjonalny po dokonaniu rejestracji on-line.
Jak na taki programik, to  ma naprawdę spore możliwości w stosunku do podobnego softu z którym miałem przyjemność się zetknąć.

Więcej informacji znajdziecie tu : http://20.pcworld.pl/nowynumer/dvd/flashback.asp

W doączonym pliku PDF znajduje sie instrukcja rejestracji produktu.

* BBFB-rejestracja.pdf (401.62 KB - pobrany 126 razy.)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2007, 11:31:06 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Moja konfiguracja : Rhino 4.0 PL - Core 2 Quad, Nvidia 8600 GTS, Ram 4 Gb 1066 MHz, IIYAMA LCD 24".
Mój kanał: http://www.youtube.com/user/NiewidzialnaReka?feature=mhum
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« Odpowiedz #1 : Sierpień 23, 2007, 11:36:35 »

dzięki Hal, właśnie jutro miałem pisać przyklejony wątek w tym temacie (:-) Jutro podam też darmowe softy, które ja znam, i które też mogą posłużyć do tego szczytnego celu, a póki co - masz pierwszy przyklejony wątek - którego nie założył admin, ufff  Duży uśmiech

Albo od razu podam jeden - Wink - darmowy odpowiednik Camtasia Studio.

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #2 : Sierpień 24, 2007, 12:23:35 »

Jeszcze jeden zupełny darmowiak - Cam Studio, czyli znowu wczesna wersja (z uwolnionym kodem) Camtasia Studio.

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
Odyniec
Administrator
Hero Member

« Odpowiedz #3 : Sierpień 24, 2007, 12:28:53 »

Jeszcze jeden - Jing Project - ten mi się bardzo spodobał  Duży uśmiech Od razu można filmik wrzucić na ich serwer, czyli także od razu mamy filmik hostowany.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.214 sekund z 19 zapytaniami.