Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Domowa i chatowa atmosfera na forum  (Przeczytany 1787 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« : Sierpień 11, 2007, 08:34:32 »

Mam wiele sygnałów na gg, email i tel - i stąd ten wątek  - za które dziękuję serdecznie..., że na naszym forum w zasadzie ludzie czują się, jakby rozmawiali z dobrym kumplem na chacie.

Słuchajcie! Ja sam jestem w szoku, ja tego nie zrobiłem, ani nie kupiłem, to WY wszyscy ten klimat tworzycie, za co ponownie z radością schylam nos do ziemi w głębokim ukłonie podziękowania. Powtarzam, sam się dziwię - bo jestem członkiem naprawdę wielu forum w Polsce.
TAK TRZYMAĆ!

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
HAV
Sr. Member

Reputacja na forum: +67/-0

LAST CAT STANDING

« Odpowiedz #1 : Sierpień 11, 2007, 09:29:50 »

Hehe, a podatek odprowadzasz - toż to pod partyline podchodzi

ontopic - miło słyszeć

Odyniec
Administrator
Hero Member

Reputacja na forum: +123/-1

ART,ARGT (Authorized Rhinoceros and RGold Trainer)

« Odpowiedz #2 : Sierpień 11, 2007, 09:39:50 »

fakt, te wszystkie porady tarota, zdrapki i zgadywanie za smsy, dzięki.... Havoc... Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2007, 09:47:38 wysłane przez Odyniec » Zapisane

Najlepszym przykładem powierzchni złożonej, utworzonej na podstawie optymalnych i zrównoważonych krzywych referencyjnych, jest ciało kobiety. Jest tak doskonale optymalne, że posiada tylko kilka punktów kontrolnych, którymi teoretycznie można poruszać, chyba że są ukryte lub zabezpieczone.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.176 sekund z 19 zapytaniami.