Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Konkurs na render w V-Ray'u  (Przeczytany 1024 razy)
pomyslownik
Full Member

Reputacja na forum: +31/-0

« : Sierpień 03, 2010, 03:59:14 »

I mamy kolejny konkurs na stronie ASGVIS'a, tym razem może nie prześpię Uśmiech - zachęcam wszystkich -

http://asgvis.com/contest/?utm_source=software%2Bsite%2BHOME&utm_medium=banner&utm_campaign=Render%2BContest

wszystko ładnie opisane więc zapoznajcie się sami, powodzenia 4all !
kruk
Hero Member

Reputacja na forum: +113/-0

« Odpowiedz #1 : Sierpień 07, 2010, 10:54:26 »

konkurs jest bardzo fajny. rzekłbym nawet że wszyscy z jego powodu będą zadowoleni Chichot  - fajna nagroda dla zwycięzcy oraz kupa materiałów reklamowych dla firmy Mrugnięcie

zastanawia mnie tylko jeden drobiazg - by robić porządne rendery trzeba mieć licencje v-ray (zakładamy, że ludzie nie lecą na piratach Mrugnięcie ). natomiast nagrodą jest licencja v-raya, a całości nagrody nie można wymienić na $... może jestem zmęczony i przeczytałem regulamin zabawy na szybko ale jest to troche śmieszne, bo po co komuś druga sztuka programu i trzygodzinna lekcja u speca skoro wygrał konkurs więc pewnie jest już w tym dobry i ma ten silnik  Spoko Spoko Spoko

podejmę się zleceń....
jaceksw
Newbie
*

Reputacja na forum: +0/-0

« Odpowiedz #2 : Sierpień 08, 2010, 11:34:25 »

konkurs jest bardzo fajny. rzekłbym nawet że wszyscy z jego powodu będą zadowoleni Chichot  - fajna nagroda dla zwycięzcy oraz kupa materiałów reklamowych dla firmy Mrugnięcie

zastanawia mnie tylko jeden drobiazg - by robić porządne rendery trzeba mieć licencje v-ray (zakładamy, że ludzie nie lecą na piratach Mrugnięcie ). natomiast nagrodą jest licencja v-raya, a całości nagrody nie można wymienić na $... może jestem zmęczony i przeczytałem regulamin zabawy na szybko ale jest to troche śmieszne, bo po co komuś druga sztuka programu i trzygodzinna lekcja u speca skoro wygrał konkurs więc pewnie jest już w tym dobry i ma ten silnik  Spoko Spoko Spoko
Nie jest napisane, ze moze byc demo rederera.

BTW:Czesto w konkursach fotograficznych glowna nagroda jest aparat.

kruk
Hero Member

Reputacja na forum: +113/-0

« Odpowiedz #3 : Sierpień 10, 2010, 09:12:12 »

demówka nie ma jakiegoś ograniczenia wielkości czy znaku wodnego narzucanego na render? nie wiem czy by chcieli takie ozdobniki na materiałach promocyjnych  Duży uśmiech

a co do aparatów to w odróżnieniu od silnika renderującego to jest ich cała gama do wyboru w ramach jednego producenta. w tym przypadku nie ma takiego wyboru Mrugnięcie

podejmę się zleceń....
pomyslownik
Full Member

Reputacja na forum: +31/-0

« Odpowiedz #4 : Sierpień 10, 2010, 12:13:55 »

Kruku, kraczesz:), ale jak sądzę coś na konkurs wyrenderujesz:)
C.S.CH
Jr. Member
**

Reputacja na forum: +45/-0

Rhobić! Rhobić!...... JA JA gut gut

« Odpowiedz #5 : PaĹşdziernik 07, 2010, 07:55:00 »

http://asgvis.com/contest/Gallery.html
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.079 sekund z 19 zapytaniami.